Word ambassadeur van Brabant

Ask a Local is een functionaliteit binnen onze website visitbrabant.nl. Met Ask a Local kunnen bezoekers vragen stellen en advies op maat krijgen over het vrijetijdsaanbod in Brabant. Inwoners en bezoekers delen op hun beurt tips en ervaringen of beantwoorden openstaande vragen.  

Voordelen

Ask a Local is een uitgelezen kans om jouw medewerkers, vrijwilligers, maar ook vaste gasten, in te zetten als ambassadeur van jouw bedrijf. Deze personen inzetten als Local heeft veel voordelen:

  • Reacties zijn afkomstig uit je eigen netwerk en zijn dus waarheidsgetrouw en enthousiast.
  • Er kunnen antwoorden op maat worden gegeven. 
  • 24 uur service door een grote achterban die op de vraag van een potentiële klant kan reageren. 
  • Hoe meer er over een thema of onderwerp wordt gesproken, hoe prominenter dit in beeld komt. 
  • Je krijgt zicht op waar jouw ambassadeurs en potentiële gasten zich bevinden en wat ‘trending’ is en wat niet. 
  • Het biedt een schat aan informatie voor sturing en kwaliteitsverbetering.

Hoe werkt het?

Via de ‘Ask a Local’-button op visitbrabant.nl kom je op het platform. Nieuwe bezoekers kunnen hier door bestaande vragen bladeren of een nieuwe vraag stellen. Locals beantwoorden de vraag en vertellen de bezoeker waar de beste, leukste of mooiste plekjes van Brabant zijn. Ervaringen kunnen ter plekke gedeeld worden zodat iedereen live kan zien waar op dat moment de leukste dingen in Brabant gebeuren. Kijk op www.visitbrabant.nl/local hoe het werkt.

Aan de slag!

We hebben een toolkit samengesteld die jou helpt bij het enthousiasmeren van je achterban om Local te worden. Deze bestaat uit een digitale flyer, een voorbeeldmail, een bannerset en het logo. Klik op de buttons hieronder om bij de stukken uit de toolkit te komen.

Vragen?

Kijk hier voor een overzicht van veelgestelde vragen over Ask a Local.