KennisKaravaan

Onder de titel KennisKaravaan organiseert ConnectBrabant masterclasses, excursies en expedities voor Brabantse Leisure ondernemers en organisatoren van festivals en events. Door deelname:

  • Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Krijg je concrete tips om direct zelf aan de slag te gaan
  • Leer je van en deel je ervaringen met collega-ondernemers

Hoe het werkt

Een masterclass wordt altijd op donderdagmiddag gehouden tussen 14:00 - 17:00 uur en natuurlijk afgesloten met een borrel. In drie uur tijd krijg je per onderwerp de laatste informatie, concrete praktijkinformatie van collega-ondernemers en kun je zelf vragen stellen aan de autoriteit op het specifieke onderwerp. 

Om te zorgen dat iedere deelnemer zijn of haar vragen goed beantwoord kan krijgen, hanteren we een maximale groepsgrootte van 40 personen. 

Masterclasses 2016 

Hieronder vind je informatie over bijeenkomsten voor ondernemers in 2016.

Masterclass #7: Online reputatiemanagement

Donderdag 29 november 2016, KVL Oisterwijk. Hoe bereik ik als Brabantse leisureaanbieder een hogere omzet door online reviews en reputatiemanagement? 

Masterclass #6: Meer Duitse gasten

Donderdag 2 juni 2016, KVL Oisterwijk. Hoe bereik ik als Brabantse leisureaanbieder meer Duitse gasten? klik hier voor het inspiratieverslag.

Masterclass #5 "Belgische gast: ik zie u graag"

Donderdag 17 maart 2016, KVL Oisterwijk. We spreken dezelfde taal, maar begrijpen we elkaar wel? Klik hier voor het inspiratieverslag.

Masterclasses 2015

Hieronder vind je de masterclasses van 2015 inclusief de sfeerimpressies.