Online trainingen

Oproep aan alle trotse Brabanders

Wist je dat de wortels van Vincent van Gogh en Jheronimus Bosch in Brabant liggen? Dat Eindhoven de design capital van Brabant is en je in de omgeving van Breda veel militair erfgoed terugvindt? En wist je dat de grootste zandverstuiving van Europa in Brabant ligt? Met de nieuwe online training Wegwijs in Brabant van VisitBrabant zijn de gastvrouwen en gastheren van Brabant in een handomdraai op de hoogte van de toeristische hoogtepunten en iconen van Brabant. Een handige en leuke training vol weetjes en praktische tips waarmee de Brabantse vrijetijdssector een extra instrument heeft om de gastvrijheid onder hun medewerkers te verbeteren. De training wordt gratis aangeboden op het online trainingsplatform van VisitBrabant. 

Gastvrijheid in het DNA 

Goede informatievoorziening is van groot belang voor een ultieme gastvrijheidsbeleving en broodnodig voor positieve reviews van bezoekers. Kennis over het vrijetijdsaanbod van Brabant en de Brabantse iconen is een must voor de gastheren en gastvrouwen in de Brabantse vrijetijdssector. VisitBrabant heeft daarom een online platform ontwikkeld voor trainingen over het vrijetijdsaanbod in Brabant. Na de training Vincent van Gogh & Brabant is nu ook de training Wegwijs in Brabant aan dit platform toegevoegd. 

Kennis snel en altijd paraat

Deelname aan de training is gratis en neemt slechts 30 minuten in beslag. Deelnemers kunnen de training bovendien altijd raadplegen, ook als de training is afgerond. De kennis is dus altijd zo paraat. De training wordt afgesloten met een toets bestaande uit tien meerkeuzevragen. Deelnemers die de training met succes afronden, krijgen een persoonlijk certificaat. 

Samen maken we Brabant

VisitBrabant richt zich met de training op alle trotste Brabantse gastheren en -vrouwen: van hotelreceptionisten tot studenten, van stadgidsen tot museumvrijwilligers en van VVV-medewerkers tot trotse inwoners. Want naast een prachtig vrijetijdsaanbod, is Brabant ook bijzonder vanwege de gastvrije mensen. Samen maken we Brabant!

Een eigen trainingsmodule? 

Wil je je eigen trainingsmodule ontwikkelen en beschikbaar stellen op het e-learningsplatform van VisitBrabant? Dat kan ook! We begeleiden je bij de opzet van de online training en beschikken over een groot netwerk waarbij we de training direct onder de aandacht kunnen brengen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van e-learning contact op met onze BusinessDesk via info@visitbrabant.nl of telefonisch via 013-3030390.