Wat goed dat je aansluit bij het succes van Brabant!

Toeristen weten Brabant steeds beter te vinden. Sluit je daarom aan bij het netwerk van VisitBrabant en profiteer mee! Dit doe je door je in te schrijven voor onze nieuwsbrieven.

 

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl

Met jouw inschrijving ontvang jij:
•    Nuttige tips en kennis over het (inter)nationale toerisme in Brabant
•    Uitnodigingen voor ondernemersevents gericht op jouw vakgebied
•    Informatie over onze ondernemersprogramma’s

Met jouw inschrijving op onze gratis nieuwsbrief maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Dat is slim en leuk tegelijk!

Actie specificaties
Elke inschrijving maakt kans op een Weekendje Efteling, een Weekend Safari Resort de Beekse Bergen of een Bedrijfsfilm met een drone. Deze drie prijzen worden ieder twee keer uitgereikt. Deze actie loopt van 28 februari 2018 t/m 11 mei 2018. Prijswinnaars worden middels loting gekozen en worden door VisitBrabant op de hoogte gesteld. Er kan niet over deze actie worden gecorrespondeerd. Kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Samen zijn we sterker!
Ken jij nog meer Brabantse ondernemers in de vrijetijdssector voor wie het interessant is om zich bij ons Brabantse netwerk aan te sluiten? Wacht niet en nodig hen uit. Zij kunnen dan ook gebruik maken van de voordelen van ons netwerk en maken ook kans op onze prijzen. 

Over VisitBrabant
VisitBrabant is dé marketingorganisatie die Brabant - graag samen met jou - internationaal op de kaart zet om meer bezoekers, meer bestedingen en meer banen te realiseren.

Weekend Efteling met het gezin

Weekend Resort Beekse Bergen

Een eigen (drone) bedrijfsvideo