Verleid jij de internationale toerist?

De groei van toerisme in Brabant is ingezet. Voornamelijk dankzij internationale toeristen, zoals Belgische en Duitse gasten, die Brabant steeds vaker als vakantiebestemming weten te vinden. VisitBrabant pakt volop door met internationale marketingcampagnes. Nu is het belangrijk dat we daarmee ook jouw aanbod voor het voetlicht brengen. 

Internationaal toerisme is een enorme groeimarkt. De afgelopen 5 jaar kent Nederland een groei van maar liefst 25%! Dat biedt voor Brabant ook veel kansen, maar dan moeten we ze wel benutten. Stap 1? Dat is eenvoudig: kies voor het Basispakket Internationaal van VisitBrabant, zodat je - zonder omkijken- meertalig conform de maatstaven van de internationale toerist gepresenteerd staat op de belangrijkste plekken waar de toerist zijn informatie zoekt. VisitBrabant zorgt dat Brabant, en dus ook jouw presentatie, op het netvlies komt met internationale marketingcampagnes richting toeristen, internationale pers en de bewerking van de internationale touroperatormarkt. 

En stap 2? Profiteer van alle activiteiten die we je bieden en je helpen je toegankelijkheid voor de internationale toerist te verbeteren. Met masterclasses, online trainingen en allerlei andere tools, maken we je het makkelijker dan je denkt. Je vindt alle informatie op deze website, maar schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte en mis je geen kans. 

Alles over de Belgische gast

Alles over de Duitse gast