Verleid jij de internationale toerist?

Het toerisme in Brabant groeit. Voornamelijk dankzij internationale toeristen, zoals Belgische en Duitse gasten. Zij weten Brabant steeds vaker als vakantiebestemming te vinden. Dat biedt voor Brabant veel kansen, maar dan moeten we ze wel benutten. VisitBrabant haakt in met internationale marketingcampagnes en de bewerking van de internationale pers en touroperatormarkt. Nu is het belangrijk dat we daarmee ook jouw aanbod voor het voetlicht brengen.

Stap 1? Dat is eenvoudig: kies voor het Basispakket Internationaal. VisitBrabant zorgt dat Brabant, en dus ook jouw bedrijf, in de schijnwerpers komt. Dit doen we met een wervende meertalige presentatie van jouw aanbod op dé plaatsen waar de (inter)nationale toerist zich oriënteert.

En stap 2? Profiteer van alle activiteiten die we je bieden. We helpen jouw toegankelijkheid voor de internationale toerist te verbeteren. Met masterclasses, online trainingen en allerlei andere tools. Het is makkelijker dan je denkt. Je vindt alle informatie op deze website, maar schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte en mis je geen kans. 

Alles over de Belgische gast

Alles over de Duitse gast