Online reputatiemanagement

De presentatie en prestatie van jouw locatie op reviewsites is cruciaal. Of je nu wilt of niet, je doet eraan mee. Want iedereen kan jouw aanbod aanmelden en beoordelen. Deze reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek!

De impact van je online reputatie is dus enorm. Daar kan geen eigen website, folder of zelfs campagne tegenop. Wat extra aandacht voor online reputatiemanagement (ORM) kan bijzonder veel brengen. Of het nu gaat om een hotel, museum, restaurant of bezienswaardigheid. Kortom, laat reviews voor je werken! Lastige materie? Zeker. Maar wij maken het graag makkelijk voor je met het speciale ORM programma van VisitBrabant.

 

INVLOED

85% van de gasten checkt reviews tijdens het zoek- en boekproces

IMPACT

84% noemt reviews even belangrijk als een persoonlijke aanbeveling

GRIP OP ZAKEN

87% heeft een verbeterde indruk van een hotel bij goede reactie op slechte review

Doe mee met het ORM programma!

VisitBrabant lanceert in 2017 een uniek ORM-programma exclusief voor Brabantse ondernemers (van groot tot klein) met:

  • Masterclasses met experts en ervaringsdeskundigen
  • Praktische online trainingen
  • Workshops over hoe je omgaat met reviews. Zodat ze je niet schaden, maar juist voor je werken
  • Handige toolkits voor het verkrijgen van reviews
  • Praktische handleidingen en supportdesk
  • Maandelijkse rapportages die inzicht geven in je online reputatie

Word daarom snel businesspartner van VisitBrabant als aanvulling op het Basispakket Internationaal, een dienst waarbij we voor jouw bedrijf teksten maken, vertalingen en fotografie. Deze ‘content’ plaatsen we op onze internationale portals, maar óók op belangrijke reviewsites. Perfect presenteren en optimaal presteren dus.

“ORM helpt ons écht!” - Testimonials

MERCURE HOTEL TILBURG CENTRUM

“Gasten laten online makkelijk(er) hun mening horen over hun verblijf. Hierdoor is het voor toekomstige gasten een waardevolle informatiebron over de kwaliteit van ons hotel. Voor ons is het dan ook van groot belang dat we serieus omgaan met verbeterpunten en opmerkingen van gasten. Zo kunnen we ons product en service dagelijks toetsen en verbeteren en verlaten zoveel mogelijk gasten als ambassadeur ons hotel.”
 
Niek van den Broek, General Manager

MERCURE HOTEL TILBURG CENTRUM

“Ik doe het ORM voor ons hotel en besteed daar wekelijks 5 uur aan. We reageren niet alleen, maar koppelen klachten ook direct terug naar de eigen organisatie. Maandelijks bespreek ik bovendien mijn bevindingen met directie en management, wat concrete input is voor verbeteringen van zaken die anders nooit aan het licht waren gekomen. ORM is noodzaak, maar ook écht heel waardevol!”
 
Marieke de Groot, Assistent FO Manager

Factsheet Online Reputatiemanagement

Meer informatie?

info@visitbrabant.com / 013-3030390